lördag 21 maj 2011

Ja då kanske man kan slappna av litegran i alla fall. Ännu en domedagsprofetia visade sig vara lögn. Enlikt myten som terminator tagit fasta på skulle jorden gått under idag, 21 maj 2011. Robotarna skulle ha tagit över världen och människornas tid hade varit förbi.

Men ändå. Tänk på Arnold och hans märkliga bana. Undra fan om han ändå inte var med och petade när skolverket sydde ihop ungarnas nya klädedräkt.

3 kommentarer:

  1. Eyyy, tack du! Visste inte att du publicerade bloggposter, pepp! Hoppas allt e gött, vi kanske ses nåt i sommar om du ska jobba hos L.

    SvaraRadera
  2. HEj vilken fin blogg och kanske får vi inte slappna av förrän typ 2013 enl Mayakalendern?...
    Men jag tänkte bara säga att jag nu registrerat en blogg som heter "ordning-i-klassen" eftersom "ordningiklassen" var upptagen :-) Och det var så jag hamnade här. Det verkar helt klart som våra intressen överlappar. JAg bedriver just nu ett konstnärligt projekt i form av en process tillsammans med en femma i Hökarängsskolan. Vi gjorde en utställning i våras på Konsthall C med titeln: History, Her story, Who's story? Arbetsnamnet under denna terminen har varit just "Ordning i klassen" Med delad referens till såväl Linne och växtrikets klassifikationssystem, som till Jan Björklund som på senare tid piskar på eleverna...med just den frasen... Så om några veckor kommer det att ligga uppe material från vår process. Titta in om du har lust.
    Hej
    // Anna

    SvaraRadera
  3. Nej va kul att du hittade hit! Det är klart att du skall ha "ordningiklassen". Tog just bort den - vet inte om det kanske tar några dagar innan den går att registrera igen, eller också är det bara att köra. ser fram emot att följa den!

    SvaraRadera